+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZER MŰKÖDIK. [email protected]

BURSA 2021

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat

BURSA 2021

INFORMÁCIÓK

Nyírtelek Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2020/2021. tanév második és a 2021/2022. tanév első félévére vonatkozóan.

A Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Figyelem! Egy pályázni kívánó személy kizárólag egyszer tud regisztrálni az EPER-Bursa rendszerben, ezért kérjük, hogy fokozottan ügyeljen adatainak helyes megadására!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus rendszerben az adatlapot csak akkor véglegesítsék, ha minden adatot leellenőriztek, véglegesítés után nem lehetséges a javítás.

Az ellenőrzéshez használják a „PRÓBANYOMTATÁS” funkciót!

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak (Nyírtelek Város Önkormányzata 4461 Nyírtelek, Petőfi Sándor u. 28.).

A pályázati kiírás és a csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a

http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica18/

http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica19/

honlapról.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határidő:

2020.november 05.

Szekeres József

 polgármester

Languages »
Megszakítás