+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZER MŰKÖDIK. [email protected]

Tájékoztató a 2021/2022. tanévben a nyári szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéről.

Nyírtelek Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az alábbiak szerint:

A szünidei gyermekétkeztetés keretében a gyermek lakóhelye, vagy ha a gyermek életvitelszerűen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, hátrányos/halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja.

A nyári szünet előtti utolsó tanítási nap 2022. június 15. (kedd), a szünet utáni első tanítási nap 2022. szeptember 1. (szerda).

A nyári szünetben a szünidei gyermekétkeztetést az alábbi munkanapokon biztosítja az Önkormányzat:

A nyári szünet időtartamára eső valamennyi munkanapon, a bölcsődei ellátásban, óvodai nevelésben részesülő gyermekek számára a bölcsődei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának időtartama alatt valamennyi munkanapon.

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőt/Törvényes Képviselőt, hogy az ellátás igényléséhez a mellékelt 7. számú nyilatkozat kitöltése szükséges:

Nyilatkozat a szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéhez nyomtatvány letöltése.

Languages »
Megszakítás