+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZER MŰKÖDIK. [email protected]
Felhívás a házszámtáblák kihelyezésére

Városunk több utcájában problémát jelent az ingatlanok beazonosítása, mivel házszámok egyáltalán nem vagy nem megfelelő módon kerülnek kihelyezésre.

A házszámtábla hiánya vagy nem megfelelő elhelyezése megnehezíti a betegszállítók, a mentőszolgálat, a tűzoltóság, a rendőrség, a postai szolgálat, valamint a többi közszolgáltató munkáját.

A házszámtáblák kihelyezését különösen indokolttá teszi, hogy október 1-jén kezdődik az országos népszámlálás, amely során a népszámláló biztosok munkáját nehezítené a nem megfelelő vagy hiányos számozás.

Kérem a tisztelt ingatlantulajdonosokat, hogy a házszámokat legkésőbb október elejéig jól látható módon helyezzék ki a lakóházukra vagy kerítésükre!

2018-ban Nyírtelek teljes területén megtörtént az ingatlanok házszámainak felülvizsgálata. A helyes házszámról – az ingatlan helyrajzi számának megadásával – telefonon vagy emailben is érdeklődhetnek a Polgármesteri Hivatalban.

Telefonszám: +3642 525-138

Email: [email protected]

Languages »
Megszakítás