+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZER MŰKÖDIK. [email protected]

Nyírtelek

képgalériák

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles.

A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Kivétel ez alól az oktatási, tudományos és közcélú felhasználás.

A rendezvényeken való részvétellel a  rendezvény látogatói elfogadják, hogy az eseményekről  kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, de ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.

A kép,- és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Adatkezelő a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az érintettről készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogaid tiszteletben tartásával.

A kép-, és hangfelvételek során felhasznált személyes adatokat adatkezelő marketingcélra, az érintett látogató nyilvános tömegrendezvényen való részvétele alapján kezeli, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép-, és hangmása.

Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérem, törlési igényét utólag jelezze a felvételt rögzítő kollégánk felé az admin[kukac]nyirtelek.hu címen.

Languages »
Megszakítás