+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZER MŰKÖDIK. [email protected]

Szekeres József

Tisztelettel és megbecsüléssel köszöntöm Önt városunk hivatalos honlapján!

Örülök, hogy rátaláltak Nyírtelek város internetes oldalára.

Remélem, honlapunk segít megismerni fiatal városunkat és arra sarkallja, hogy ellátogasson hozzánk, vagy csak áthaladva megálljon településünkön. Az itt élőknek pedig igyekszünk hasznos információkat nyújtani, hogy megkönnyítsük az ügyintézés menetét.

Törekszünk az átláthatóságra, praktikusságra és mindezt azért, hogy a hivatal valóban ügyfélbarát szolgáltató hellyé válhasson. Nyírtelek több mint 7000 lelkes település, amely nagyon egyedi településszerkezettel rendelkezik. A lakosság közel 30 %-a külterületi bokortanyákon él, ápolva hagyományait éli szorgos mindennapjait.

Mi nyírtelekiek büszkék vagyunk arra, hogy városunk egy folyamatosan megújuló, lehetőségekkel teli kis város, mindösszesen 10 km-re vagyunk Nyíregyházától, jól megközelíthető a megyeszékhely, ami számos előnyt jelent az itt élők számára. Természetesen mindig keressük a lehetőségeket, hogy egy jobb, élhetőbb város fogadja az ide látogatót vagy éppen szolgálja az itt lakók kényelmét, nyugalmát.

Kulturális és épített környezetünket nemcsak óvjuk, hanem igyekszünk azt másokkal is megismertetni.

Tradicionális rendezvényeinkre barátsággal és szeretettel várjuk Önöket, hogy megbizonyosodhassanak vendégszeretetünkről.

ÍRJON NEKEM

Tájékoztatom Önöket, hogy polgármesteri fogadóórám időpontja minden hónap páros /második és negyedik/ hetének szerdája, 13:00 – 14:00 óráig.

Helyszíne:

Nyírteleki Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Iroda

Előzetes bejelentkezés a 06 42 210-001-es telefonszámon lehetséges.

szekeresjozsef.hu

1 + 5 =

Languages »
Megszakítás