+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARANDSZER MŰKÖDIK. kapcsolat@nyirtelek.hu

VÁROSI KÖNYVTÁR NYÍRTELEK

“A tudós csak a könyvtár módja, hogy egy másik könyvtárat hozzon létre.”

Daniel Dennett

TÉGED IS VÁRUNK KÖNYVTÁRUNKBAN

A Közösségi Ház a város közigazgatási területén élő lakosoknak művelődési és szórakozási lehetőségek biztosít a helyi adottságoknak megfelelően.

Teret ad egyesületek, társas szerveződések, társadalmi szervezetek számára.

Nagyban hozzájárul a helyi lakosság általános tájékozódásához, művelődéséhez, szórakozásához.

A Városi Könyvtár nyilvános könyvtári tevékenységet lát el, szolgáltatásait a lehető legszélesebb körben, nagyrészt ingyenesen teszi elérhetővé. Ehhez nyújtott megfelelő segítséget 2013-ban a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával eszközfejlesztésre elnyert pályázat.

Az informatikai és könyvtári rendszer megújulása pedig a TIOP 1.2.3/11/1 „Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése” pályázat segítségével történt meg. A könyvtár a Nyírteleki Általános Iskola közelében helyezkedik el, így a tanulók, pedagógusok mindennapos látogatói a könyvtárnak.

A könyvtár folyamatosan megújuló, bővülő könyvállománnyal várja olvasóit, ugyanakkor számos szolgáltatásával csalogatja a város lakosságát, például fénymásolást, nyomtatást, scannelést végeznek, ingyenes az internethasználat, nyílt wifi áll az olvasók rendelkezésére.

Elérhetőségek:

Címe: Nyírtelek, Petőfi u. 42. 4461

Nyitva tartása: hétfőtől – péntekig: 8.00 órától – 16 óráig

szombat-vasárnap: zárva

Könyvtáros: Kis László – Telefon: 06 42 210 698

KAPCSOLATFELVÉTEL

4 + 3 =