+36 42 210 500 +36 42 210 001 - NYÍRTELEK PETŐFI 28 4461 - TELEPÜLÉSÜNKÖN 0-24 ÓRÁS TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZER MŰKÖDIK. [email protected]

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Szabolcs- Szatmár- Bereg vármegye területén a lomtalanítást házhoz menő lomtalanítás keretében végzi el, melyet az ingatlanhasználó csak a közszolgáltatóval előre egyeztetett időpontban, évente egy alkalommal, a felkínált időpontokból választva tud igénybe venni.

A lomtalanításra történő bejelentkezés (a naptárban lila színnel jelölt) időszaka:

  1. február 1. – 2024. március 31.

Lomtalanítási időpont foglalására az alábbi elérhetőségek egyikén van lehetősége:

  • honlapunkon: www.eakhulladek.hu/ugyfelszolgalat/telepulesek menüpont alatt a vevőkód megadását követően a településnél megjelölt időpontokra regisztrálva,
  • e-mailben: [email protected] címen,
  • telefonon: +36 42/508-369/ 3 menüpont.

A hulladék kizárólag az ingatlan telekhatárán belül (kapun belül) helyezhető el, közterületre nem kerülhet!

Lomtalanításkor átadható hulladékok:

  • bútorok (asztal, szék, szekrény, ágy, szőnyeg, matrac..stb..) szétszerelt, mozgatható állapotban
  • műanyag medence, játékok, textil, ruhanemű zsákolt, dobozolt, kötegelt állapotban
  • háztartásonként maximum 4 db személygépkocsi-, kerékpár-, illetve motorkerékpár-gumi

A szolgáltatás során ezek maximális mennyisége együttesen 2 m3 lehet. Amennyiben az ingatlannál a maximális mennyiségnél több lom kerülne átadásra, a szolgáltató a megrendelt (többlet) szolgáltatást megtagadja. A többlet lomok átadására a hulladékudvarokban van lehetőség, illetve elszállítását az ingatlantulajdonosok külön szolgáltatásként tudják megrendelni.

A hulladék átadója, illetve annak előzetesen jelölt meghatalmazottja a lomtalanítás időpontjában köteles a helyszínen tartózkodni. Amennyiben ingatlanhasználó részéről a Közszolgáltatóval közösen egyeztetett időpontban nem történik meg a lomhulladék átadása, és ezért a lomtalanítás meghiúsul, abban az esetben új időpont egyeztetés már nem lehetséges.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bejelentés nélkül történő hulladék közterületre történő kihelyezése illegális hulladéklerakásnak minősül, mely szabálysértési eljárás megindításával jár. A közterületre kihelyezett lomhulladékok nem kerülnek elszállításra!

Óvjuk együtt környezetünket!

Éljenek a kulturált lomtalanítás lehetőségével!

Köszönjük együttműködésüket!

Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. (Nyíregyháza)

Languages »
Megszakítás